lauantai 22. marraskuuta 2008

Onnea 7kk!

Nyt ne on virallisessa näyttelyiässä kaik, jotta onnea vaan taas siskoille ja veikoille. :) Mepäs käytiin tänään huomista varten trimmissä ja aika mukavanoloinen neiti saatiin karvojen alta kaivettua :

torstai 20. marraskuuta 2008

Täällä sataa lunta!

Eipä tota lunta nyt kovin kauheasti ole x) Kantri on aika fiiliksissä tuosta lumesta, sitä on niin ihana jahdata ja koittaa syödä ja kieriä ja pyöriä :D Mahtaa olla riemu sitten kun lunta tulee oikeasti kunnolla ja jääkin maahan.

Tällä viikolla onkin sitten tuo Jyväskylän KV näyttely. Meidän ensimmäinen näyttely :) En voi sanoa että nyt ihan kamalan paljon oltaisiin harjoiteltu, enkä yhtään tiedä miten neiti aikoo sellaisessa koiramäärässä käyttäytyä, mutta positiivisin mielin ollaan liikenteeseen lähdössä. Lauantaina käydään Kantrin isän kasvattajalla trimmissä ja sunnuntaiaamusta lähdetään autolla kohti Jyväskylää. Toivottavasti ei olisi kamala lumipyry, on vähän inha ajaa sellaisessa kelissä. Tässä on jo kovasti tehty listaa mitä pitää muistaa ottaa mukaan; koira, tavallinen hihna, näyttelyhihna, paljon paljon namia, koira, rekkarit, rokotustodistukset, koira, juomista, numerolappu, ajo-ohjeet... Niin ja se koira :P Ah, niin ja kamera!

Ollaan Kantrin kanssa harjoiteltu peilin edessä tuota seisottamista. Vähän meinaa jaloilla "tampata" ja mennä mihin sattuu, takajalkohin koskiessa läjähtää takapuoli aika herkästi maahan... x) Mut kyllä se siitä, on tässä vielä kolme päivää aikaa harjoitella :D Vaikka Kantri on aina yllättänyt mut (elämäntapajännittäjän) positiivisesti uusissa tilanteissa, niin olen jo ajatellut miten homma tulee menemään :D

"Kantri, täällä, Kantri, herätys, Kantri EI MENE! Hei, täällä, mennään, kato nami, EI sinne, mennään. Seis Kantri, odota, ota nami. Hyyyvä tyttö. No niin, nätisti seiso. Seiso. Ei istu. Kantri paikka. Perse ylös. Hieeeno tyttö! EI tuomarin syliin! Noiin.. No nyt juostaan taas, Kantri mennään, MENNÄÄN! Psst Kantri täällä nami, täällä, ei viereiseen kehään, täällä! Noin, seis Kantri. Hyvä. Seiso. EI mene! Paikka...." Katsokaas pessimisti ei voi kun yllättyä positiivisesti ;)

keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Näin meil nukutaan x)









Plus muutama muu kuva :D