tiistai 14. huhtikuuta 2009

Pääsiäinen ja muita kuulumisia

Kohta täyttävät nämäkin pentuset vuoden. Aika on mennyt niin hurjan nopeasti, ettei tahdo sitä oikein ymmärtääkään.

Mitäs meille näin vuoden ikäisenä kuuluukaan? No, pääsiäisenä oltiin sukuloimassa miehen porukoilla Kokkolassa. Vaikka Rautatientorilla vilisevät ja kolisevat matkalaukut olivat aluksi aikamoinen kauhistus, niin lopulta päästiin Pendoliinon lemmikkivaunuun ja omalle paikalle. Eipä nuo lemmikkivaunut kyllä hääppöisiä ole ison koiran kanssa matkustaa. Kyllähän se tietty menisi jos voisi koiran ottaa syliin (näytti lähinnä siltä että vain pikkukoirat matkustaa junalla)... ;D Alkumatka oli vähän hermostunutta, kun oli niin paljon ihmisiä ja koiria ympärille joiden luo ei saanut mennä. Meidän neiti KaikkienKaveri oli tilanteesta ihan hämillään :D Loppumatka sekä paluumatka menikin sitten ketarat kohti kattoa nukkuen. Mitä nyt paluumatkalla vaunun paukkuva ovi ja kaatuilevat matkalaukut aiheuttivat pientä hämmennystä ;)



Kokkolassa tavattiin Tuomon sukua ja kavereita. Perheen Tenho kissa olisi Kantrin mielestä ollut kovinkin mielenkiintoinen leikkikaveri, mutta Tenho oli aavistuksen eri mieltä. Pippurisuudestaan tunnettu Tenho viettikin suurimman osan pääsiäisestä omassa huoneessaan. Nähtiin myös veljentytöt Kia ja Mea sekä ihan pikkuinen vaavi Inna. Lapset ovat "Kanterin" mielestä eri hauskoja jotka järjestävät jatkuvasti kaikkea mielenkiintoista äksöniä. x)

Muuta ihmeellistä tänne ei sitten kuulukaan. Kantrin ihan lyhyeksi trimmattu turkki kasvaa kovaa vauhtia. Sen lisäksi taistellaan edelleen jalkakarvoja kansoittavasta pehmeästä ja villaantuvasta babykarvasta eroon päästäksemme:) Eräs toinen junassa ollut koiranomistaja, jolla itsellään koira jonka turkki takkuuntuu helposti, ehdotti jalkakarvojen pesuun ihmisten suosimaa Tigin hoitoainetta :D En tiedä pääseekö tuo kokeiluun, tähän asti on Kantrin omatkin aineet sekä sormet ja kampa riittäneet.

Myöskin aivojen kypsymistä hiljalleen odotellaan :D Kantri the ADHD on nimittäin teini-ikäisen hormonihöyryissä ja korvat ovat matkanneet Timbutkuun. Näemmä. Siispä keskitymme vielä jonkun aikaa mukavaan yhdessä oloon ja tekemiseen kunnes pääsemme aloittelemaan vähän uutta tottiksen ja jäljen saralla. :)

Kevätterkkuja sisaruksille ja muille karvallisille ja karvattomille kavereille. :)

Ei kommentteja: