perjantai 23. tammikuuta 2009

Uusi lelu

Harrastinpa kopioimista ja ostin Kantrille lahjaksi uuden lelun. Aikaisemmat samaa sarjaa olevat lelut eivät ole kauaa kestäneet ehjänä, katsotaan kuinka kauan tämä kestää :D Ainakin sillä on hurjan mukava leikkiä ja heitellä. Kantrilla onkin mielenkiintoinen tapa leikkiä, varmaanki kissoilta oppinu. Lelu/keppi suuhun, pari askelta eteenpäin, heitto, perään, suuhun, askel, heitto, perään... x) Tässä muutama kuvatus. Ainiin, onhan hällä uus pantakin, mutta vielä hitusen isohko. Kyl se siitä viel kasvaa :D







keskiviikko 21. tammikuuta 2009

9kk

Hyvää 9-kuukautispäivää sisaruksille! Ollaan me jo isoja ^_^


sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Ensimmäinen näyttelykäynti


.. On takana. Ja kyllä väsyttää. Kantri jaksoi ihmeen hyvin noin nelituntisen näyttelypäivän matkoineen. Kehät olivat reippaasti myöhässä, mutta tuomari oli ihan mukava. Kantri juoksi nätisti kehässä, seisottaminen olikin sitten asteen haastavampaa. Minun olisi pitänyt älytä seisottaa neiti niin että näkee yleisön, nyt yritti kääntää päätään taakse. Ens kerralla sit harjoitelleempana kehään ja vielä sitä ennen neiti saa kasvaa ja kasvattaa turkkia :)

Tässä vielä arvostelu:
"Hyvät mittasuhteet. Vielä rungoltaan kapea. Hyvä ylälinja, joskin säkä voisi olla hieman näyttävämpi. Hyvä, narttumainen pää. Rintakehän tulee syvetä ja tilavoitua ja etuosan vakaantua. Hyvät takakulmaukset. Pentupehmeä kervapeite. Ryhdikkäät, iloiset liikeet. Hieman ahtaat liikeet takaa"

Niin ja Kantrilla alkoi tänään myös juoksut. Näkyy selkeästi mielialassa, on tyypillinen nainen ja vähän möhmöh. :) Kantrista tulee iso tyttö.