maanantai 16. kesäkuuta 2008

Ensimmäinen arkipäivä

No niin, nyt se sitten on ensimmäinen arkipäivä. Olo on kuin äidillä jonka lapsi on ensimmäistä päivää lastentarhassa. Onneksi pikkuveljeni menee tänään hoitamaan Kantria, joten päivän saldoksi jää yksi tunti yksinoloa. Voihan olla ettei ole mitään syytä huoleen, mutta silti jännittää =P

Viikonloppu meni kaikenkaikkiaan hyvin. Molemmat kissat alkavat olla suht rennosti, tosin Jade tarkkailee vielä matkan päästä mutta uskaltaa jo liikkua. Luka puolestaan on selkeästi ominut itselleen koko talon ja kävelee missä haluaa. Kantri osaa jo hienosti väistää ja häntä heiluen istuu tai makaa paikoillaan kun Luka menee ohi.

Niin ja vielä, Kantri on kyllä aikamoinen sylimaakari =D Kantri tykkää nukkua sylissä tai jalkojen alla/välissä. Ulkonakin tulisi mieluusti syliin jos kyykistyy, mutta tätä ei olla annettu tehdä, paijaillaan kun neiti on kaikki jalat maassa :) Niin ja istumisen alkeet ollaan jo opeteltu. Istumisen opettelu on Kantrin kanssa hyvin helppoa sillä neiti itse tarjoaa istumista useassa tilanteessa.

Tällaista täällä, kirjotellaan taas. Videokuvamateriaalia on ehkä odotettavissa ensi viikolla.

Ei kommentteja: