keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Kolme päivää jouluun on, eipäs kun siis...

Enää kolme päivää Kantrin tuloon, alkaa jo jännittää :) Kodista on tehty mahdollisimman pentuturvallinen, tosin kasvien sijoitusta pitänee vielä miettiä. Jos sitä vaikka muutaman lelun kävisi ostamassa, Puhoksen M&M:ssä olisi pentuviikko... Naapureille, tai oikeastaan tuohon rapun aulaan on tehty valmiiksi jo lappu jossa kerrotaan uuden perheenjäsenen saapumisesta meidän yhteystietoineen. Tämä naapurusto kun on kyttääjien valtakuntaa, parempi kertoa itse koiran saapumisesta talouteen.

Niin ja myös pissi- ja kakkiruljanssiin ollaan varauduttu tarkistamalla pesuaineet (jotka ovat turvassa uteliaalta pennulta), mopit sekä sanomalehtivarastot :D Koska kummallakaan meistä ei ole varsinaista lomaa, saatta sisäsiisteyden oppimisessa kestää aavistuksen pidempään. Mutta ovat nuo aikaisemmatkin koirat oppineet sisäsiisteyden ihan normaalisti vaikkei lomalla oltaisi oltukaan :)

Vielä viimeinen vilaus ja pentua odottelemaan. Kirjoitellaan vaikka perjantai-iltana sitten seuraavat uutiset.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä tämä vilkas tyttönen odottelee uusia tuulia, se on aikas tättähäärä, menee kuin tuulispää. Välillä sitä menoa katsellessa voin vaan kuvitella teidän kissojen järkytyksen, kun tuo viikari tekee niiden kanssa tuttavuutta ;-)Perjantaina sitten on Kantrin kotiinlähdön aika ja meilläkin alkaa talo hiljentyä. Mukavaa seurailla täällä blogissakin miten tyttönen kehittyy.