tiistai 24. kesäkuuta 2008

Heippa hei!

Meidän pieni Kantrimus on täyttänyt eilen yhdeksän viikkoa :) Hirveästi ollaan menty mielestäni eteenpäin. Kissat ovat jo kutakuinkin tottuneet uuteen tulokkaaseen = riekkuvat öisin niin kuin aina ennenkin. Kantrin mielestä kissoille on sopivaa haukahdella aina välillä kun kissat eivät ymmärrä leikkiä hänen kanssaan. Muuten ei kiusaa kissoja, osaa pitää kunnioittavan välimatkan mutta ei juokse karkuun jos kissa itse päättää lähestyä.

Ulkona Kantri on useimmiten reipas ja utelias vanhempien ihmisten hurmaaja. Myös lapset ovat kova juttu. Opettele siinä sitten ettei kaikkia ohikulkijoita moikkailla :D Tällä viikolla ollaan tutustuttu paremmin mm. ohikulkeviin pyöriin, skeittaajiin ja busseihin. Hassut, kyyryssä jonkin ison mustan lierin alla kulkevat ihmiset ovat myös tulleet viime aikoina tutuiksi.

Tuon pentusen kanssa olisi kyllä hyvä päästä johonkin ohjattuun koulutukseen. Hitsi kun olisi se auto... Kantri on oppinut että minulla on oikeassa takintaskussa nappuloita. Muutaman kerran olen meinannut kompastua kun neiti yhtäkkiä istua jäpittää suoraan edessä tai tulee jalkojen välistä kinumaan makupalaa xD

Namin ja lelujen avulla ollaan opeteltu käskyt tänne ja istu, joista istu on tällä hetkellä kaikkein vahvin. Kantri istuu ripeästi, ihan eteen ja ottaa hyvin kontaktia. Tänne-sana ei varmaankaan ole vielä mennyt samalla tavalla perille kuin istu, mutta onhan tässä aikaa :D Lenkillä myös "Kantrimus, mennään!" sanonta näyttää toimivan ^^

Kuvia tulee kunhan ne päätyy ensin koneelle jossain vaiheessa. Voi että mä kuolaan kunnon kameraa, pokkarilla on ihan julmetun hankala ottaa liikkuvasta pennusta edes säädyllisiä kuvia.

Ei kommentteja: